更多

    【場料】 五嚿水有找 Monster DNA 耳筒

    【場料】網上音響節 筍價貨多籮籮

    一年容易又中秋,不過呢一年真係唔易過,但點都好,巴頓都先祝各位中秋快樂。中秋除咗食月餅外,都可以買啲野獎勵吓自己,適逢呢個禮拜有網店搞電視及音響節,最低減至 46 折,真係唔買都要睇吓。

    【場料】《烈血焚城》 4K UHD 修復出色

    人類在每個時代都是好戰,因此每隔數年總會有出色的戰爭電影去反映戰爭對世界及人類的影響。而 80 年代尾史丹利寇比力克的《烈血焚城》就講明訓練士兵的心智絕對服從權力,才是戰爭中勝利的關鍵。近月電影公司推出了這套經典戰爭片的 4K UHD 版本,絕對係重溫此作品的最好機會。

    【場料】 想搵純淨 CD 機? Y 仔 CD-N301 兩千有找

    當宇宙盤都愈出愈少嘅時候, CD 機的價值亦愈見渺小。好在仍然有少數日本音響廠牌堅持, 上星期去尖咀家庭音響部尋下寶,見到 Y 仔有部 CD-N301 做緊減價。

    雖然巴頓知道家陣啲耳筒又平又多選擇,不過都係果句,大廠出品點都穩陣啲!早幾日巴頓就見到到旺角友誠商業大廈十樓華仁影音有款 Monster DNA On Ear 耳筒做緊靚價。

    呢款 DNA On Ear 主要針對 DJ 及錄音室用途,因此特別用上隔音墊的設計,令隔音效果更出色,加上音色表現出眾,低頻深沉有力,足以重現流行曲至電子音樂等節拍。此外,耳筒備有線控功能,接駁手機完全無問題。 Monster DNA On Ear 原價賣接近 $1,900 ,華仁影音益用家 $488 就買到,大家咪錯過呀!

    查詢:華仁影音 ( 2787 7992 )

    您會感興趣的內容

    相關文章