更多

    【場料】 Jabra Elite Active 65t Swarovski  聖誕特別版平五舊

    【場料】 AirPods Pro 專用耳膠 65 折

    各位用開 AirPods Pro 嘅師兄可能一直都只係用原廠跟機嘅耳膠,或者大家都覺得既然冇咩投訴就冇必要換,你咁諗就錯啦!

    【場料】 買 FAudio Chorus 耳機 送 6N 單晶銅 4.4mm 專用平衡耳機線

    個個買嘢都想有贈品,尤其係買耳機都想配條靚線發揮出最好的音質,家陣呢個願望可以成真啦!

    美版《星光伴我心》 4K UHD 值得珍藏

    疫情第四波反反覆覆,好多行業都受影響,其中電影業亦是重災區,戲院唔開得,包括巴頓在內的影迷只能屈喺屋企睇電視,效果點可能同戲院比?好在近月仲有啲經典名作推出 4K 版本解一解悶,其中 1988 年的意大利電影《星光伴我心》剛推出美版 4K UHD 。

    仲未諗到送咩俾女朋友或老婆?其實送真無線耳機就最啱嘞,不過如果有埋水晶做裝飾嘅真無線耳機就更加吸引,就好似 Jabra 特別推出嘅銅紅色 Elite Active 65t ,每副耳機及充電盒均鑲上採用 Swarovski 元素的水晶,自然更充滿節日氣氛,加上再附送採用 Swarovski 元素的精緻水晶耳環,送俾另一半一定笑逐顏開。

    Elite Active 65t 真藍牙耳機本身就具備藍牙 5.0 規格再附有四麥克風配置,通訊清晰穩定,加上通過 IP56 防汗、防水和防塵認證,每次充電後亦提供 5 小時通話或音樂播放,更可透過 Jabra Sound+ 應用程式將音樂個性化以切合其個人音樂品味,呢款節日特別版耳機原價 $1,199 ,旺角友誠大廈 10 樓華仁影音做緊減價, $699 就買到,數量有限,行動要快。

    查詢:華仁影音 ( 2787 7992 )

    您會感興趣的內容

    相關文章