更多

    Apple Watch收機行情速報

    Alan Ng
    Alan Ng
    《PCM》副總編輯 @Plug Media

    csl 率先開通 Apple Watch 家人共享服務

    雖然新 iPhone 仍未現身,但亦有新 iPad Air 及 Apple Watch Series 6,其中 Watch S6 除了換上新的感測器,能夠監測血氧外,更引入「家人共享設定」功能,讓主用戶可透過 Apple Watch 得知家中的小朋友或長者的資訊。

    真.個唱

    日本都有唔 online show ,其中一個令編者覺得好特別嘅,就係 7 月中日本創作女歌手 Aimyon 愛繆嘅 live concert ,由於當時東京疫情都幾嚴重,原本佢 10 月舉行嘅演唱會都受影響而取消,不過愛繆就響7月頭突發舉行咗一場 “ 風とリボン ” ( 風與絲帶 )嘅「個唱」。

    Insta360 ONE R 重大更新 多項畫質優化及功能提升

    於年初推出的 ONE R,以任砌組件的玩法衝擊 Action Cam 界而引起注目,發售的 8 個月後, ONE R 終於來了一次重大更新,無論在相片、影片以至效能都有優化及提升,令用戶使用這部砌件式 Action Cam 時有更佳的體驗。

    425741bb63ab7f2feb29a7798baef2883c4c2c61.jpg

    今日 Apple Watch 正式出貨,一早開始已有不少人收到 Apple Watch,當然部份買家收到貨又係時候先達見啦!截至下午 3 時,先達熱門收機點之一的 G-World 阿堂表示,現時任何錶帶及顏色都仍然會收,暫時以黑色較受歡迎,至於收機價就頗為浮動,由 +$1,000-$2,500 不等,看來首日有一定水位。

    您會感興趣的內容

    相關文章