更多

    【場料】Bose多款產品減價益用家

    【#1436 PCM】真.安心出行!!平價 5G 4G 手機大檢閱

    今期 Cover Story 就會為大家評測多款平價 5G 手機,以及為大家推介一些抵用的 4G 手機,以滿足所需。

    【#1436 Biz.IT】方舟投資 2021 報告 揭示科技新趨勢

    Wood 每年發表《Big Ideas》投資報告,預測年內看好的熱門技術。今年的預測趨勢值得正在數碼轉型的企業參考。

    【場料】 大舖調整 Galaxy S20 FE 只賣 $4,780

    推出一段時間的 Galaxy S20 FE ,近日再度跌價,據大舖的報價顯示,該機最新定價僅為 $4,798 ( 8GB+128GB )及 $5,198 ( 8GB+256GB ),較建議零售價分別平 $200 。不過,考慮到 S888 的新機 Galaxy S21 系列現已上市,令多款上代旗艦也調整定價,反觀 Galaxy S20 FE 只有些微調整,明顯吸引力不足。

    本來諗住疫情放緩可以出多啲街約吓朋友,可惜又有本地新增確診,睇嚟仲要捱多一輪,唯有繼續買啲好嘢返屋企玩。今個星期就見到   Bose   有一系列產品減價,即刻搞到巴頓成身痕晒。

    Bose

    巴頓一向都好   Like Bose   啲產品,因為質素高之餘使用亦人性化,不過價錢一向稍為偏高,所以巴頓都會經常留意有無減價。一般   Bose   每次只會挑選一至兩款產品減價,好少會一次過推幾款產品一齊減。不過,早前就一改慣例從   SoundSport Free   無線耳機、   QuietComfort 35   無線耳機、家庭娛樂系統及藍牙喇叭等均減價益用家,其中最令巴頓心動的首選是   Lifestyle 650   家庭娛樂系統,事關   5   單元中置聲道喇叭配合   OmniJewel   衛星喇叭,再結合無線   Acoustimass   重低音喇叭,營造出來的   360   度聲效表現極為出色。此外,亦支援   Wi-Fi   網絡播放音樂,或使用藍牙連接或   Apple AirPlay 2   直接從手機或平板電腦上播歌,   Lifestyle 650   原價   $40,800   ,減價後   $36,800   就買到,平咗成四千銀。

    另外,   QuietComfort 35 II   無線消噪耳筒都有靚價,原價   $2,699   ,減價後   $1,999   就買到,真係機會難逢,有買趁手嘞!

    QuietComfort 35 II無線消噪耳筒都有靚價。
    QuietComfort 35 II無線消噪耳筒都有靚價。

    您會感興趣的內容

    相關文章