更多

    Dyson Supersonic 風筒黑鋼色初現

    Alan Ng
    Alan Ng
    《PCM》副總編輯 @Plug Media

    社交回流

    早幾日講開社交大遷徙,響度想講多少少。近期《 MeWe 》平台確係熱鬧咗,而且短短幾日內就有過百個友好「 wants to be friends! 」,出 post 同睇 post 都要兼顧埋,仲有《 Signal 》喎,雖然有好多都係由《 WhatsApp 》遷徙過去,但都有啲新加嘅好友,連埋其他 groups,每日都真係要用多啲時間去處理,搞到分身不暇。

    社交大遷徙

    嗰邊有人移民,響呢邊嘅都唔少人搞緊大遷徙,不過係社交大遷徒啫,因為私穩問題,呢排 FB 同 WhatsApp 搞到好多人話要「移民」,原因就唔多講喇,只係一時間響 FB 見到好多 MeWe 嘅 QR Code,同埋叫人響 Signal 互加嘅 post,就知道大家對 FB 嘅依賴程度去到邊啦!

    Sennheiser IE 300 升級自家單元音色更細緻

    於 CES 舉行期間,Sennheiser 也有新的 IE 300 入耳式耳機曝光,想不到只是相隔一星期,IE 300 便有試作機到港,耳機本體極為輕巧,而且外殻設計低調得來帶點不一樣,最重要是 IE 300 內置了 Sennheiser 自家製的升級版單元,帶來極致平衡的音色。 IE 300 的外殻承襲自 IE 40 Pro,但本體再長一點,看似純啞黑的外殻,原來滲著金、銀、藍色閃粉般的微粒,近看就如滿佈星塵的天空一樣,將...

    之前 Dyson 推出 Supersonic 風筒專業版,換上全銀灰色外觀,可惜只限髮型師可買,不過今日(6月 1 日)發售的 Supersonic 黑鋼新色,大家就可於 Dyson Online Store 及指定銷售點買到。雖然並非專業版,但其功能亦不俗,想買 Supersonic 風筒又喜歡深沉色調的用戶,今次是時候吧。

    售價:HK$ 3,380
    查詢:捷成(2926 2300)

    黑鋼色外殻的 Supersonic 風筒,又係幾型喎!
    黑鋼色外殻的 Supersonic 風筒,又係幾型喎!

    您會感興趣的內容

    相關文章