更多

    Logitech 羊年大派利是

    【場料】 csl 成 Sony 旗艦獨家發售電訊商

    Sony 近期推出的 Xperia 5 II 成為熱門的旗艦手機,而csl則成為了獨家發售的電訊商。 csl 為這款 Sony 旗艦推出分期出機計劃,用戶只要 $583 × 12 個月就可以於 csl 買走 Xperia 5 II 。

    【場料】 買 KEF 產品 85 折訂酒店海景套房

    近大半年好多人都 Staycation 消費,去本地酒店渡假都係一個熱門活動,如果有埋靚聲音響同音樂伴隨就更正! KEF 與榮獲 Tripadvisor 評選為香港前五名的酒店唯港薈跨界合作,聯合推出三間以音樂為主題的限定套房,誠邀樂迷們徜徉海港景色,回味與致敬時代傳奇。

    【11.11 電腦網購節】超輕巧 Windows 2 合 1 平板 Lenovo IdeaPad Duet 3i

    今次 11.11 電腦網購節,Lenovo 為大家帶來一部仍未在市面發售的新機 IdeaPad Duet 3i ,這部機的特點在於是一部可拆鍵盤的 2 合 1 電腦,重量只有 597 g,比一般平板電腦還要輕輕巧。

    59beb5fe1420f71c6f20c75b3ac3331bb555c661.jpg

    唔好話有好嘢唔同大家講,由即日起至 3 月 5 日,只要係 Logitech Club 會員都會收到 Logitech 派的利是,每封利是入面會有現金券,更有機會可以低至 25 折買 Logitech 旗下嘅鍵盤、滑鼠、多聲道音響喇叭組合、Web Cam、無線音箱、遙控器、平板專用配件、仲有 Logitech G 系列電玩鍵盤及滑鼠等等,不妨上去望望睇下有冇心頭好啦!

    活動網頁:http://logt.ly/61830HGH

    您會感興趣的內容

    相關文章