更多

    【場料】Panasonic FZ1000H OLED TV 平九千九

    【Market Trend】DNA是新世代的數據備份方案嗎?

    DNA 數據存儲方案是替代當前儲存設備的一種另類方法。DNA 的兩大優勢是:超簡短和易於複製,這是創造生命所需的主要元素。

    Now E 「歐洲聯賽冠軍盃及歐霸盃賽季通行證」用 Now E Android TV app 睇波更方便 !

    歐洲聯賽冠軍盃及歐霸盃賽即將舉行,但係趕唔切買 Now E 機頂盒,用手機睇波又唔夠痛快,可以點樣 ? 其實只要喺 Android TV 安裝 Now E 的 tv app 就可以輕鬆欣賞 Now E 的內容同精彩的賽事,只要支援 Android TV 系統的指定型號智能電視或Android TV 盒就可以裝到,夠晒方便。

    【#1417 PCM】iPhone 12 點出機最抵?

    Apple 上周舉行的發布會主角是新一代支援 5G 的 iPhone,新 iPhone 系列更分成兩大主線,分別是配備雙鏡頭主鏡的 iPhone 12,以及攝力更強三鏡頭主鏡的 iPhone 12 Pro,出機點先最抵?

    老實講,巴頓一直都好鍾情以前的等離子電視機,黑位真係扎實同有層次,可惜經不起時代及技術的發展步伐,而眾多技術中,巴頓覺得 OLED TV 的效果係比較接近等離子電視,所以 OLED TV 稍為貴都是有道理的,呢期豐澤就有款 65吋Panasonic FZ1000H OLED 電視做緊減價。

    呢款機採用 4K Ultra HD / Master OLED 屏幕加上 Hollywood Cinema Experience 處理器,再支援 HDR10+、HDR10 及 HLG ,規格上都真係幾出眾,而 Hexa Chrome Drive PRO 技術亦能夠以 3+3 原色重現真實色彩,最緊要係 Panasonic 行貨電視機有五年保養,俾到用家更安心的保證。 TH-55FZ1000H 之前賣緊 $45,900 ,減價後 $35,980 ,平咗成九千九百蚊仲可以碌卡儲分,入得過。

    您會感興趣的內容

    相關文章