更多

    【場料】Polk MagniFi Max SR Soundbar 五千有找

    【場料】 Sony 無線降噪耳機 WF-SP800N 平兩嚿

    巴頓成日都話,耳機屬於消耗性產品,尤其係真無線耳機內置充電池,用到超過年半都當賺咗,所以真係要趁平就入手。今個月 Sony 有款全無線降噪耳機 WF-SP800N ,弧形支架設計令佩戴時更穩固,而 IP55 防塵防水讓你可在運動後沖洗耳機,保持清潔。

    【場料】網上音響節 筍價貨多籮籮

    一年容易又中秋,不過呢一年真係唔易過,但點都好,巴頓都先祝各位中秋快樂。中秋除咗食月餅外,都可以買啲野獎勵吓自己,適逢呢個禮拜有網店搞電視及音響節,最低減至 46 折,真係唔買都要睇吓。

    【場料】《烈血焚城》 4K UHD 修復出色

    人類在每個時代都是好戰,因此每隔數年總會有出色的戰爭電影去反映戰爭對世界及人類的影響。而 80 年代尾史丹利寇比力克的《烈血焚城》就講明訓練士兵的心智絕對服從權力,才是戰爭中勝利的關鍵。近月電影公司推出了這套經典戰爭片的 4K UHD 版本,絕對係重溫此作品的最好機會。

    玩得 Soundbar 本來就係貪佢簡約之餘又有些環繞聲效果,不過始終欠缺實體後置喇叭包圍感就真係爭啲,所以有廠商就諗到將 Soundbar 結合後置喇叭補完一個簡約的家庭影院—— Polk MagniFi Max SR 就係一個唔錯嘅選擇,因為呢套機配備了無線後置喇叭及 8 吋單元無線重低音喇叭,並支援自家的 SDA 環繞聲技術,同時又具備 Voice Adjust 功能可以獨立調節人聲輸出,更內置 Chromecast 可以通過網絡串流播歌等等。另外, 3 入 1 出 HDMI 2.0a 支援 4K HDR 及 Dolby Vision ,當然唔少得藍牙連接、光纖及 3.5mm 輸入。 Polk MagniFi Max SR 原價 $5,990 ,深水埗 HD Life 做緊減價, $4,990 就買到,足足平成千銀。

    查詢: HD Life ( 2304 2104 )

    您會感興趣的內容

    相關文章