更多

    【巧打耳呀】 Tsum Tsum 藍牙喇叭 可愛滿 Fun

    【謠言終結】蘋果表明踩入自動駕駛 冀當局放寬限制

    外媒報導,蘋果高層於上月底致函美國國家公路交通安全管理局(NHTSA),表明有意踩入自動駕駛研發,並促請當局放寬相關限制,首次確實承認相關計畫。

    2017 網絡威脅預測 物聯網將成攻擊目標

    流動裝置愈來愈多,安全環境不斷變化,網絡犯罪份子亦逐漸傾向存取企業數據,帶來新型的安全威脅。網絡安全公司 Symantec 向外界公布了下年度的安全威脅趨勢預測,以及相關的注意重點,讓企業及用家提高警覺。

    【真‧奢華】鑽石電池永恆放電 助減核廢料

    象徵永恆的鑽石,現在更可助解決能源問題。英國有科研人員將核廢料轉化為人造鑽石電池,生產潔淨能源,同時解決潛在的環境危機,以及電池的壽命問題。

    憑藉「萌爆」的角色造型,來自日本的迪士尼遊戲 Tsum Tsum 自 2013 推出以來成功奪得大人細路歡心,熱潮嚟到今日都仲未減退!

    Tsum Tsum 藍牙喇叭不單止造型可愛,仲配備咗重低音及 LED 燈。
    Tsum Tsum 藍牙喇叭不單止造型可愛,仲配備咗重低音及 LED 燈。

    台灣品牌 InfoThink 迅想科技就曾推出過唔同嘅 Tsum Tsum 創意產品,例如 micro USB 傳輸線手環同「尿袋」,最新登場嘅就有藍牙燈光喇叭,當中包括史迪仔、小熊維尼、大眼仔及米妮造型款式。曾經出品「鐵甲奇俠」及「星戰」1 : 1 藍牙喇叭的 i – Smart 今次就獨家代理咗呢款新喇叭,香港嘅粉絲都可以買到!

    雖說是藍牙喇叭,但呢款新機都配備咗重低音及立體聲效,相比起市面同類型產品,算係唔話得!除此之外,每款喇叭均設有獨立可調教的 LED 燈,仲可作床頭燈使用添!

    小熊維尼造型喇叭配備了黃色 LED 燈。
    小熊維尼造型喇叭配備了黃色 LED 燈。

     

    售價:$ 399

    查詢:i-Smart(2417 0002)

    您會感興趣的內容

    相關文章