更多

    【場報】大家都平芒梗係信大牌子

    Harley-Davidson 發表電動車大計 本田電動 CB125R 更多細節流出

    電動車逐步改變汽車業生態,不單只四輪汽車,電單車亦漸漸被波及,美國 Harley-Davidson 日前宣布名為 Hardwire 的 5 年大計。

    Wavlink Aerial HD4 戶外路由

    無線路由器造型愈出愈浮誇,今次介紹的 Wavlink Aerial HD4,不知大家又聯想到甚麼?其實它並非常見的家用產品,而是高功率戶外路由器,主打商用市場。

    穩重大器 RHA TrueControl ANC

    英國品牌 RHA 最近引入其主動降噪產品 TrueControl ANC,以一貫具優感的設計吸引使用者。

    ba646e172277cd97cb7d9ee9c9d522bc15507b16.JPG

    雖然人人都會話「平野無好」,不過確係好多人都希望「又要馬兒好,馬兒最好食少啲草」,咁所以而家 Funky 仔介紹平芒都要左度右度,今次講呢隻 LG 行 AH-IPS 23 吋唔使千一蚊夠抵夠好喇啩?不過 Funky 仔其實最 Like 佢個透明膠座,最起碼係好過「P 牌」啲底座隻隻都咁普通吖。

    查詢:正都電腦(2361 3268)

    您會感興趣的內容

    相關文章