更多

    【場料】四折買 Libratone Bird 藍牙喇叭

    【動森扮工室】《動森》新更新!潛水功能實試!

    聽講《動物森友會》今日就更新左潛水功能,既然就食飯時間,不如說等Norman同Martin同大家介紹一下啦!

    Galaxy Note 20 意外流出、Apple DTK 跑分合符預期?Thunderbolt 4 來了

    今集同大家結集一下近期熱門新聞,包括Galaxy Note 20 相片不慎意外流出,Apple Developer Transition Kit 跑分現身令大家對日後Mac機效能有眉目,另外Thunderbolt 4 線材疑似搶閘推出又關Apple事?

    自由自在健身教練 KARA Smart Fitness

    今次介紹這款 KARA Smart Fitness,便有多種運動類型,多個教練讓大家隨意選擇、自由學習!

    雖然藍牙喇叭比起傳統的喇叭在設計及功能上都有很大的改變,不過人總是喜歡外型獨特有趣的產品,而來自丹麥的 Libratone 早前推出了這款可愛的小雀兒 Bird 藍牙喇叭,便攜造型可愛小巧,頭部及尾部均設有操控功能鍵,而且可以連續播放十小時,而且選購兩隻更可組成 1+1 立體聲模式,最重要當然係有靚價。

    Club Like 家陣做緊減價,原價每隻 $498 ,減價後 $198 就買,就算買兩隻都係四百有找,再加上喺 Club Like 購買 Libratone Bird 仲可以加 $199 換購原價 $1,199 的 Jaybird Freedom 2 無線運動耳機,手快有手慢無呀!

    相關文章