更多

    【場料】開價高達 $26,800 HUAWEI Mate 40 RS 水貨到港

    【場料】具備 25 天續航力 HONOR Watch GS Pro 開價 $1,798

    HONOR 宣佈在香港推出全新智能手錶 Watch GS Pro ,該手錶最大特點是具備超長 25 天續航力、測量血氧、超過 100 種運動模式、 MIL-STD 810G 軍規認證等規格。

    【場料】 東瀛味調音 AVIOT 真無線耳機平六舊

    呢期《鬼滅之刃》上電影版將熱潮推得更高,巴頓身邊好多朋友都即刻搵番套 TV 版睇,又聽埋主題曲應援吓,而聽日本流行曲就梗係要用番日系耳機先好聲啦,呢個禮拜巴頓就搵到幾款筍價日本廠牌 AVIOT 嘅真無線耳機,東瀛味調音就當然零舍不同。

    Apple Silicon MacBook Air 應用心得

    備有 Apple M1 晶片的 Apple Silicon Mac 機已經推出了一星期有多,坊間對這部採用 Apple 自家研發處理器的新一代電腦有很高評價,指效能與完成度都很高。到底這批電腦在實際運用上是否達到理想水平?有沒有值得留意的地方?今集《 PCM Gadget Live 》就同大家分享一下。

    HUAWEI 除了 Mate 40 系列多人留意外, Mate 40 RS 其寶相信同樣受歡迎。而近日 HUAWEI Mate 40 RS 水貨已經到港,不過由於首批數量較少所以叫價高達 $26,800 ,相信這個價唔係人人接受到。

    HUAWEI Mate 40 RS 的設計有別於 Mate 40 Pro ,主鏡頭模組採用了八角形設計,並提供黑色或白色皮革背蓋。至於規格上, Mate RS 採用 88° 曲面瀑布屏,並支援 90Hz 更新率,配備 5nm 工藝製程的 Kirin 9000 處理器,內建 12GB 的 LPDDR 5 RAM ,以及 256GB 或 512GB 的 UFS 3.1 儲存,電池容量為 4,400mAh ,支援 66W 的快充及高達 50W 的無線快充等。

    查詢:樺峯數碼 ( 6921 6388 )

    您會感興趣的內容

    相關文章