更多

    【場料】 買 KEF 最新 KC62 重低音喇叭 送無線連接器

    【場料】 買 LG 指定電視機 送煮食家電

    唔知從幾時開始,每逢買大尺寸電視機都要有嘢送,無他嘅,競爭大生意難做, A 牌子有禮物送, B 同 C 牌子都要跟住送。

    【場料】 Sudio Ett 真無線降噪耳機 平四舊仲有禮品

    好多真無線耳機聽歌無問題,但講電話效果就一般,所以挑選真無線耳機時最好都係揀有主動降噪功能嘅款。而巴頓行開旺角,見到有 Sudio Ett 真無線 ANC 降噪耳機做緊靚價都幾抵玩。

    《霹靂神探怒掃飛車黨》4K UHD 修復畫質不錯

    要數「喼神」米路吉遜早年的代表作品,《 MAD MAX 》系列一定榜上有名,米路吉遜主演這套 1979 年的作品時稱得上係初出茅廬,但在導演佐治米拿執導下卻成為了公路電影的其中一套代表作,甚至日本熱血男漫畫《北斗之拳》也以此作品為藍本,及後的續集《開路先鋒》以至 2015 年的《末日先鋒:戰甲飛車》都發揚光大。

    重低音喇叭在家庭影院中的重要性無庸置疑,不過好多屋企嘅女主人都睇佢唔順眼,成日話佢阻住晒,所以好多廠商都絞盡腦汁設計又小巧又好聲嘅 Subwoofer 。 KEF 最近就俾用家驚喜,最新推出嘅 KC62 絕對係一鳴驚人的小型超重低音喇叭。

    KC62 搭載創新的 Uni-Core 技術,以縮小了三分之一以上的箱體,締造深沉渾厚、精準細膩的低音表現,無論係聽音樂、睇電影或者打機都可以令聆聽者身歷其境,當然最緊要係慳咗唔少擺放空間,咁就唔怕老婆或女友咋型!為慶祝 KC62 的推出,由即日起至 2021 年 2 月 28 日,凡選購 KEF KC62 或 KF92 重低音喇叭,均可免費獲贈價值 $1,680 嘅 KW1 超重低音無線連接器,各位機會難逢呀!

    查詢:KEF ( 2877 1778 )

    您會感興趣的內容

    相關文章