更多

    【場料】Plextone GS3 USB 外置音效卡七條有找

    【場料】80 萬元大抽獎、串流平台吸客 HUAWEI 旗艦 P40 系開賣先聲奪人!

    2020 年來到第 3 季,各大手機品牌也在「黃金時間」將旗艦手機推出市售,例如 Oppo 、 Samsung 在較早前就分別推出了 Find X2 Pro 及 Galaxy S20 系列,都是主打「攝力」的一等一高手!至於內地手機龍頭 HUAWEI 的 P40 系列,也在近日開賣並加入80萬元大抽獎,渴望從中分一杯羹!

    【動森扮工室】《動森》新更新!潛水功能實試!

    聽講《動物森友會》今日就更新左潛水功能,既然就食飯時間,不如說等Norman同Martin同大家介紹一下啦!

    Galaxy Note 20 意外流出、Apple DTK 跑分合符預期?Thunderbolt 4 來了

    今集同大家結集一下近期熱門新聞,包括Galaxy Note 20 相片不慎意外流出,Apple Developer Transition Kit 跑分現身令大家對日後Mac機效能有眉目,另外Thunderbolt 4 線材疑似搶閘推出又關Apple事?

    用電腦睇片打機想有好啲嘅聲效,好多人都會加音效卡,尤其係用筆電就算用耳筒加多張外置音效卡都會好聲好多,想平平哋玩到虛擬 7.1 聲道,深水埗電子特賣城有款 $69 嘅 PLEXTONE GS3 USB 外置音效卡。

    一鍵式免設定啟動虛擬 7.1 聲道,可以接 PC 同 Mac ,仲可以接到 PS4 用,亦支援部分 Android 盒子,令到普通耳機有擴音及虛擬 7.1 聲道效果,並兼容通話咪功能,呢個價食個晚餐加個凍飲都冇咗啦,入得過。

    查詢:深水埗電子特賣城 ( 2387 3666 )

    相關文章