更多

    【場料】 AirPods Pro 專用耳膠 65 折

    《霹靂神探怒掃飛車黨》4K UHD 修復畫質不錯

    要數「喼神」米路吉遜早年的代表作品,《 MAD MAX 》系列一定榜上有名,米路吉遜主演這套 1979 年的作品時稱得上係初出茅廬,但在導演佐治米拿執導下卻成為了公路電影的其中一套代表作,甚至日本熱血男漫畫《北斗之拳》也以此作品為藍本,及後的續集《開路先鋒》以至 2015 年的《末日先鋒:戰甲飛車》都發揚光大。

    【場料】 Bryston Mini T 喇叭平萬三蚊

    喺香港生活有時壓力真係好大,返到屋企都未必想開電視機,反而播吓音樂仲能夠舒緩緊張情緒,所以一套靚 Hi-Fi 絕對物有所值,而今期巴頓就挑選咗筍價喇叭同耳機擴音機俾大家參考。

    【場料】 買 Lotoo PAW S1 便攜解碼耳擴送皮套

    用手機聽歌好處就係方便就手,戴住耳機時又唔怕 Miss Call ,不過用手機聽歌要好聲就需要加啲配件, Lotoo PAW S1 是個不錯的選擇。

    各位用開 AirPods Pro 嘅師兄可能一直都只係用原廠跟機嘅耳膠,或者大家都覺得既然冇咩投訴就冇必要換,你咁諗就錯啦!

    其實,換咗粒耳膠聽感上可以好唔同,就好似韓國廠牌 AZLA 推出嘅 Xelastec for AirPods Pro 耳膠,主打超強密閉效果,經由用家的體溫變化成能夠捉緊耳道的形狀,提供更出眾的降噪效能,在隔絕外界干擾下傳遞最真實高還原的音樂。此外,耳膠採用德國全新親膚物料製造,獲多個醫學認證,適合敏感皮膚用家使用。 DMA 泛音做緊減價,一包兩對裝原價 $198 減至 $128 ,一包三個不同尺碼裝原價 $258 減至 $178 ,減幅低至 65 折,各位 AirPods Pro 用家要留意啦。

    查詢:DMA泛音 ( 3971 0242 )

    您會感興趣的內容

    相關文章